Наслов на страница: Lineage 2 high 5 classes Register account HighFive 🍖 Server L2 Federation x15 Macedonian Classic PTS

4 до 13 симболи
4 до 50 симболи
Доколку користите бесплатни услуги за е-пошта, проверете дали поштата работи.


Име на знак на пријател (ако имате)
и неговиот сервер
Код од слика
освежи слика
Прочитав и прифаќам:
Договор за лиценца на крајниот корисник,
Список за прекршувања и казни,
Политика за приватност

РПГ Клуб

Лайэйдж2 РПГКлуб RPG La2 Register account HighFive 🍖 Server L2 Federation x15 Macedonian Classic PTS L2 server

RPG

Играчи:
  • 01 K1ngMaster
  • 02 KingMast3r
  • 03 zzMaDaMzz
  • 04 AJIBEHA
  • 05 sonex
  • 06 Pensa
  • 07 SickMind
  • 08 miner
  • 09 OtsampaPe8ane
  • 10 LeoDaVinchi

Ssq:
Зора   100%
Самрак   0%
Ден